Gekruide augurk

Gekruide augurk wordt beschouwd als augurk.

Zoek naar gekruide augurk in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gekruide augurk in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gekruide augurk recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gekruide augurk:

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Haring van de vissersvrouw

Ingrediënten:
azijn, bieslook, bismarckharing, dille, gekruide augurk, maatjesharingfilet, olie, olijven, paprikapoeder, peterselie, rode paprika uit pot, sperziebonen uit blik, tabasco, ui, zout en zure augurk

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gazpacho - Koude soep

Ingrediënten:
gekruide augurk, knoflook, komijnzaad, mayonaise, olijfolie, paprika, peper, peterselie, piment, tomaten, ui, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Spaans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofu-"eier" salade

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, tofu, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Recept uit Smart BBQ:

Mosterdzaad saus

Ingrediënten:
augurk, dijonmosterd, japanse mayonaise, kewpie-mayonaise en pickled mosterdzaad

Soort:
barbecue/grill
Een recept uit Mimi Eelman en T. Pelgrom - Tough Cookie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:

Vitello tonnato

Ingrediënten:
augurk, kalfsfricandeau, kappertjes, mayonaise, tonijn uit blik en varkensfricandeau

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:

banderilla´s

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, augurk, kappertjes, zilveruitjes en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / hartige hapjes / vegetarisch