Recept uit Koude keuken:
Aspergebrood-verrassing
- Ingrediënten:
- asperges uit blik, gekookte ham, parmezaanse boter, rode paprika en witbrood
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parmezaanse boter in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parmezaanse boter:
Recept uit Koude keuken:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Food & Friends:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken: