Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Dry martini-bol
- Ingrediënten:
- angosturabitter, droge franse vermout, droge gin, kalkarm water, natriumalginaat en rietsuikersiroop
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Droge franse vermout wordt beschouwd als droge vermout.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met droge franse vermout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient droge franse vermout:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Brouw het zelf:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken / cocktails uit Moleculair koken:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken uit Spuntino:
Recept uit Keukendagboek 2:
Drinken / aperitief / cocktails uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.:
Drinken / cocktails uit Home Made winter:
Drinken uit Nigella Express:
Recept van KeukenLiefde:
Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Lidya Winkels kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Drinken / cocktails uit Culinaria U.S.A.: