Recept uit De truffel:
Chaud-froid
- Ingrediënten:
- bloem, boter, crème fleurette, gelatine, sint-jacobsfumet, slagroom, witte truffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Sint-jacobsfumet wordt beschouwd als bouillon.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sint-jacobsfumet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sint-jacobsfumet:
Recept uit De truffel:
Recept van Miss Fromage:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2015-12:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-10:
Basisrecept uit delicious. magazine - 2016-09:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2014-09:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2016-12:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-11: