Aan tafel met Sint-Arnoldus
Verzamelde gerechten uit De Zytholoog
Een boek van Han Hidalgo en M. Therese Bruggeman
Welkom op heerlijkzoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Aan tafel met Sint-Arnoldus, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Han Hidalgo kan gerust beschouwd worden als een van de pioniersvan het gebruik van bier in de keuken. Al decennia is hij bezig methet combineren van eten en bier. Talloze biergerechten heeft hijin de loop van de jaren gepubliceerd in boeken (o.a. Biertapas enJazzcookin’) en op internet (www.biercuisine.nl).Ook voor het bierconsumententijdschrift De Zytholoog heeft hijheel wat recepten met bier gecreëerd, veelal in samenwerking metMarie-Therese Bruggeman. In dit boek treft u een verzameling vandeze recepten aan. Het gaat daarbij in de meeste gevallen nietom volledige maaltijden, maar juist om ‘kleinere’ hapjes; lekker alsaperitief of gewoon voor ‘tussendoor’.Het boek begint met een uitgebreide inleiding met daarin o.a. tipsvoor het combineren van gerechten met bier, bieren bij gerechtenen bereidingswijze en bierkeuze. Daarbij wordt uitvoerig ingegaanop de bestaande biersoorten en biertypen. Ook enkele buitenlandsebierstijlen komen aan bod.Marie-Therese en Han nemen u mee op een culinaire ontdekkingstocht.Laat u inspireren en durf zelf te experimenteren.
Aantekeningen bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.