Mousse met truffelsap

Zoek naar mousse met truffelsap in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met mousse met truffelsap in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste mousse met truffelsap recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient mousse met truffelsap:

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Ontbijt / diner / voorgerecht uit De truffel:

Gekookt ei met mouillettes

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, ei, fleur de sel, mousse met truffelsap, olijfolie, peper en zomertruffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:

Foie-grasmousse in aspic

Ingrediënten:
foie gras, gelatinepoeder, ijsbergsla, slagroom, waterkers en zwarte truffel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:

Poularde en vessie

Ingrediënten:
bresse-kip, doperwten, foie gras, gedroogde varkensblaas, kippenbouillon, knolraap, knolselderij, saus fleurette, wortel en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:

Rollade van wilde fazant

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, fazant, foie gras, kippenbouillon, mager kalfsvlees, olijfolie, port, prei, room, sjalot, truffel en truffelsap

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Foie gras naturel

Ingrediënten:
cognac, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, port, foie gras, spekvet en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Sperziebonensalade met foie gras

Ingrediënten:
artisjokbodem, citroensap, foie gras, olijfolie, paddestoelen, peper, sperziebonen, truffel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:

Paté van Foie Gras "Strassbourg"

Ingrediënten:
briochedeeg, cognac, eidooier, ganzenvet, kaneel, kruidnagel, madeira, nootmuskaat, port, foie gras, truffel en varkensfilet

Keuken:
Frans
Soort:
orgaanvlees
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Gevulde kwartels met bospaddestoelen

Ingrediënten:
bospaddestoelen, boter, broodkruim, gevogeltelevers, knoflook, milde mosterd, mousse van foie gras, ontbeende kwartel, rauwe ham, roompastei van eend, sherryazijn, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Van Dammen

Ingrediënten:
chocoladeglacage, crème jivara exotique interieur, gekonfijte abrikozen, ijsballetjes, kalamansicrèmeux, koekjesbeslag, koffieganache, koffiemousse, koffie-pralinécrème, maltopoeder wit, melkchocolademousse, mousse d epices, nougatine, oranje glacage, panna cotta dulcey, pistachecrème, streuzel en wortelcake interieur

Soort:
vegetarisch