Konijnenbout

Konijnenbout wordt beschouwd als konijn.

Alternatieve namen: konijnenbouten, konijnenboutjes en konijnenpoot.

Zoek naar konijnenbout in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met konijnenbout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste konijnenbout recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient konijnenbout:

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Dit is geen kookboek:

Jambalaya

Ingrediënten:
boudin noir, cayennepeper, chorizo, gamba, groene paprika, kippenpoten, konijnenbout, langkorrelige rijst en spaanse peper

Soort:
paella
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn in´t zuur - knien in ´t zoer

Ingrediënten:
appelstroop, azijn, bloem, boter, konijnenbout, konijnenpoot, laurierblad, peperkoek, ui en water

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild / pekel en marinades
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijn met olijven

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, groene olijfolie, groene olijven, kalfsjus, knoflook, konijnenbout, konijnenpoot, room, rozemarijn, tijm, versgemalen zwarte peper, water, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Konijnkebabs in slabladeren

Ingrediënten:
botersla, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gemalen piment, kaneel, konijnenpoot, luchtige fetadipsaus, olijfolie, scherp paprikapoeder, trostomaat en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde konijnpakjes - paquets de lapin au four

Ingrediënten:
bonenkruid, citroen, darmnet, knoflook, konijnenbout, laurierblad, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / wild
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde konijnenboutjes

Ingrediënten:
cognac, gedroogde pruimen, kippenbouillon, kippengehakt, konijnenbouten, peper, room, suiker, vetstof, vijgen, witte vermout en zout

Soort:
wild