Kaninchen, vier Keulen und viel Knoblauch - 4 konijnenbouten met veel knoflook

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 136 in Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
samengestelde boter

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kwartels met Doperwtjes

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Dragonsaus

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Gebakken zeebaars met schaaldierenrisotto en gamba's in een krokant jasje

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Kalfslever met uiencompote en salie

Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud