Gedroogde bladpeterselie

Gedroogde bladpeterselie wordt beschouwd als bladpeterselie.

Zoek naar gedroogde bladpeterselie in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde bladpeterselie in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde bladpeterselie recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde bladpeterselie:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Risotto met schorseneer en kastanjechampignons

Ingrediënten:
boter, citroen, gedroogde bladpeterselie, groentebouillon, kastanjechampignon, olie, paddenstoelenbouillon, peper, pittige harde kaas, risottorijst, schorseneer, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / risotto / paddestoelen
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Crostini met anijschampignons

Ingrediënten:
anijschampignon, azijn, brood, gedroogde bladpeterselie, knoflook, olijfolie, peper, wortelpeterselieloof, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / paddestoelen
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje uit Veg!:

Sandwich kerrie-ei, linzen en bladpeterselie

Ingrediënten:
babyspinazie, bladpeterselie, boter, brood, ei, kerriepoeder, mayonaise, puy-linzen, rozijnen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Roomkaasspread met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
fromage frais, peper, verse peterselie, verse roomkaas, verse tijm, zongedroogde tomaten op olie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / broodbeleg
Een recept uit P. Tryde en S. Clark - Moro

Voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Vissoep met gedroogde limoen

Ingrediënten:
bleekselderij, fijn zeezout, gedroogde limoen, knoflook, koenjit, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, spaanse ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witvisfilet en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Iraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Karbonaden met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
aardappelmeel, gedroogde pruimen, kaneelstokje, nieuwe aardappel, olijfolie, peper, reuzel, rode wijn, suiker, varkenskarbonade, verse peterselie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Auberginelasagne met gedroogde tomaat

Ingrediënten:
aubergine, gedroogde tomaat op olie, mozzarella, verse peterselie, versgemalen peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Kalfsrolletjes met gedroogde tomaten

Ingrediënten:
boter, eidooier, gedroogde tomaat, gemengde sla, kalfsschnitzel, kappertjes, knoflook, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, witte peper, witte wijn, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Uien en blauwe bessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, blauwe bessen, blauwebessensap, boter, dennenscheuten, druivenpitolie, honing, peterselie, sjalotje, suiker, tijm, witte uien en zout

Soort:
vegetarisch
Serveersuggestie Langoustines en zeesmaken 1 notitie

Recept uit Noma:

Langoustines en zeesmaken

Ingrediënten:
boter, citroensap, druivenpitolie, langoustines, oesters, peterselie, roggebrood en rood zeewier

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Haas, hout en beukennootjes

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, appelhoutsnippers, berkenwijn, beukennootjes, boter, champignons, citroensap, druivenpitolie, eiwitten, groene walnoten, hazenlende, heidetakjes, kastanjes, kippenbouillon, kippengelei, klaverzuring, peterselie, prei, suiker, tijm, ui, walnoten, water en wortel

Soort:
wild / gevogelte
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Scheermesjes en peterselie, mierikswortel en mosselvocht

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, dille, droge witte wijn, druivenpitolie, gelatine, jonge spinazie, karnemelk, maïzena, melk, mierikswortel, mineraalwater, mosselen, peterselie, scheermesjes, sjalotjes, tijm, zout en zoutvlokken

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren