Vismoten

Vismoten wordt beschouwd als visfilet.

Zoek naar vismoten in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met vismoten in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste vismoten recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient vismoten:

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

provencaalse vissoep

Ingrediënten:
knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en visfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Viscurry

Ingrediënten:
citroensap, gedroogde kokos, gemberwortel, kerriepoeder, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, paprikapoeder, piment, rode peper, ui en visfilet

Een recept uit David Japy, Delphine de Montalier en Jane Teasdale - Rauw

Recept uit Rauw:

Rauwe vis & kokosmelk

Ingrediënten:
kokosnoot, komkommer, lente ui, limoensap en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Visfilet uit de oven

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, gedroogd broodkruim, olijfolie, peterselie en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Recept uit Wokken met Ming:

Vissoep met gevulde tofu

Ingrediënten:
eiwit, kervel, kippenbouillon, noedels, peper, selderij, tofu, vermicelli, visfilet, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit M. Declercq, Wu Chang-Ying, Karl Bruninx en K. Bruninx - Wokken met Ming

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Hyacint van vis

Ingrediënten:
bosui, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, pijnboompitten, rijstwijn, suiker, tomatenpuree, visfilet, witte azijn, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde visspiezen

Ingrediënten:
champignons, cherrytomaten, knoflook, olijfolie, peper, platte peterselie, visfilets, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenzest, couscous, kaneelpijpje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, peterseliestelen, schaal- en schelpdieren, tomaat, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, platte peterselie, tomaten, ui, vis, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Viscouscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, knoflook, olijfolie, peper, platte peterselie, rode ui, tomaat, vis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Zuppa di pesce (vissoep)

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, gemengde vis, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, polpo di pomodoro, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Spiesjes van zeevruchten

Ingrediënten:
garnalen, kerrie-honingsaus, minipompoen, mosselen, rode paprika en visfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Flitsende visstoof

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, ciabatta, citroen, citroentijm, clams, extra vierge-olijfolie, gamba's, knoflook, lente-ui, mosselen, olijfolie, passata, poon, rode spaanse peper, saffraan, venkel, venusschelp, visfilet, wijting, witte wijn, yoghurt, zeebaars, zeeduivel en zonnevis

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Mixed grill van vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, clams, couscous, gamba's, harder, kerstomaat, knoflook, mosselen, olijfolie, olijven, rode spaanse peper, rozemarijn, snapper, venkel, venusschelp, visfilet, yoghurt, zeebaars, zeebrasem en zongedroogde tomaat

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Tony Kitous en Dan Lepard - Comptoir Libanais

Lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:

Gekruide VIS uit de oven

Ingrediënten:
bosje bladpeterselie, citroen, zout, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, klein bosje koriander, marinade, olijfolie, paprika's, pepertjes, pijnboompitten, tenen knoflook, uien, visfilet, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis