Paddestoelenjus

Paddestoelenjus wordt beschouwd als jus.

Zoek naar paddestoelenjus in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paddestoelenjus in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste paddestoelenjus recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paddestoelenjus:

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

Mock Turtle Soup

Ingrediënten:
bladgoud, bruine runderbouillon, gelatine, kerstomaat, paddestoelenjus, fino sherry en witte sojasaus

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Truffle Jus

Ingrediënten:
cacao, geklaarde boter, konjacpasta, paddestoelenjus, peperkorrels, rode port, sherryazijn, sjalot, tijmolie, truffelolie, witte port en zwarte truffel

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:

Shellfish Custard

Ingrediënten:
bloemkool, dragon, gellan, hoog-acyl, gellan, laag-acyl, kervel, koffieboter, natriumhexametafosfaat, paddestoelenjus, room, schaaldierenfond, volle melk, xanthaangom en zee-egeltong

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Broodje po' boy met borststuk

Ingrediënten:
augurk, borststuk, ciabatta, engelse mosterd, ijsbergsla, jus, rode spaanse peper, tuinkers en zure uien

Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gevulde pastarolletjes - cannelloni ripieni

Ingrediënten:
bloem, caciocavallo, ei, jus, nootmuskaat, olijfolie, pecorino, peper, rundergebraad, tarwegriesmeel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Foeksiestamp

Ingrediënten:
aardappel, ananas uit blik, andijvie, boter, jong belegen kaas, jus, melk, nootmuskaat, spekjes en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot