Knoflookpickle

Knoflookpickle wordt beschouwd als pickles.

Alternatieve naam: kratiem dong.

Zoek naar knoflookpickle in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met knoflookpickle in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste knoflookpickle recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient knoflookpickle:

Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Knapperige mie - mee grob

Ingrediënten:
azijn, bai pak chee, ei, knoflookpickle, kratiem dong, lente-ui, olie, rijstmie, rode paprika, sen lek, suiker, tofu, tomatenpuree, verse bieslook, verse koriander en zout

Keuken:
Thais
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / frituur
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Fondue van een visser

Ingrediënten:
citroen, creoolse rijst, kabeljauwfilet, kleine gepelde garnalen, krab, langoustines, mayonaise met kerrie, mayonaise met ui en peterselie, met noten gevulde olijven, met paprika gevulde olijven, mosselen, olijfolie, piccalilly, pickles, saffraan, tongfilet, tonijn uit blik, uitjes, vinaigrettesaus met gepocheerde hersenen, zalmfilet, zoetzure augurk, zonnebloemolie, zure augurk en zure roomsaus

Keuken:
Mediterraans
Soort:
schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Lunch / snack of tussendoortje uit Polpo:

Tramezzino met cotto & piccalilly

Ingrediënten:
gekookte ham, mayonaise, piccalilly, prosciutto cotto en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Nederlandse antipasti

Ingrediënten:
amsterdamse uitjes, amsterdams zuur, augurk, boerenleverworst, boerenmetworst, droge livarworst, gare rookworst, gerookte amsterdamse osseworst, nagelhout, piccalilly, runderrookvlees, sjink, zaanse mosterd en zure zult

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit BioBudget:

Stamppot-bitterballen

Ingrediënten:
ei, mosterd, paneermeel, piccalilly en stamppot

Soort:
vegetarisch