Fines herbes

Fines herbes wordt beschouwd als kruidenmengsel.

Zoek naar fines herbes in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fines herbes in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste fines herbes recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fines herbes:

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalfsborst, gevuld

Ingrediënten:
boter, bouillon, ei, fines herbes, kalfsborst, sjalot, ui, worstvlees en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Speenvarken, gevuld

Ingrediënten:
boter, champignons, fines herbes, olijven, sjalot, speenvarken en varkensworstvlees

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Duivelssaus

Ingrediënten:
cayennepeper, fines herbes, sjalot, tomatensaus en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in andere sauzen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterseliestelen, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Frikadellen met saus naar keuze

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, coulis de tomates à la provençale, droge witte wijn, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, melk, olie, oud witbroodkruim, peper, peterselie, rijst, sauce brune à lestragon, sauce brune aux fines herbes, sauce duxelles, sauce madère, sauce robert, tijmsaus, tomaten, ui, varkensspek en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Recept uit Lima - het kookboek:

Bouquet garni

Ingrediënten:
kruidenmengsel, kruidnagel, laurier, peterselie, tijm en zwarte peperkorrels

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aardappel, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenmengsel, kruidenolie, barbecuesaus, verse tomatensalsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Ui, gegrild

Ingrediënten:
gekookte salsa, koreaanse soja en sesamdipsaus en -marinade, kruidenmengsel, kruidenolie, teriyakisaus, ui, verse salsa en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete aardappel, gegrild

Ingrediënten:
aromatische olie, barbecuesaus, eenvoudige misodipsaus, kruidenboter, kruidenmengsel, specerijenolie, zoete aardappel en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Basisrecept uit Ingrediënten:

Kruidenazijn

Ingrediënten:
rodewijnazijn, kruiden en wittewijnazijn

Keuken:
Europees
Soort:
inmaak / azijn