Groentemix

Zoek naar groentemix in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met groentemix in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste groentemix recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient groentemix:

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren

Recept uit Vis en schaaldieren:

Vis met roerbakgroente

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, gemengde peper, groene tapenade, groentemix, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Slawraps met Hoisin ballen

Ingrediënten:
ei, gehakt, groentemix, hoisinsaus, honing, ketjap, knoflook, laospoeder, kerriepoeder, mosterd, olijfolie, paneermeel, peen, rode peper, rode ui, serehpoeder, shiitake, sla, taugé en water

Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Thaise kokosgroenten

Ingrediënten:
broccoli, groentebouillontablet, knoflookbieslook, kokosmelk, laos, limoensap, rode peper, roerbakolie, thaise groentemix, verse koriander en zoete chilisaus

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Thaise mosselen

Ingrediënten:
gember, kokosmelk, koriander, limoenen, mosselen, pandanrijst, thaise rode currypasta, thais roerbakmix en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
schaal- en schelpdieren

Recept van Mijn Recepten:

Nasi kuning - Mijn Recepten

Ingrediënten:
gemberpoeder, ei, garam masala, gele rijst, gember, groentemix, ham, ketjap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, olijfolie, speklap, tabasco en uienpoeder

Recept van Mijn Recepten:

Nasi kuning

Ingrediënten:
gemberpoeder, ei, garam masala, gele rijst, gember, groentemix, ham, ketjap, ketjap manis, ketoembar, knoflook, laos, olijfolie, speklap, tabasco en uienpoeder

Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Vleesschotel op de wijze van boerin Hofscholte

Ingrediënten:
aromat, belgisch bier, boter, bruin brood, bruine boterhammen, donker bier, franse mosterd, groentemix, laurierblad, peper, runderlappen, rundvet, suiker, tijm, ui, vet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sanne

Recept van Food en So Much More:

Slawraps met Hoisin ballen

Ingrediënten:
ei, gehakt, groentemix, hoisinsaus, honing, ketjap, knoflook, laospoeder, kerriepoeder, mosterd, olijfolie, paneermeel, peen, rode peper, rode ui, serehpoeder, shiitake, sla, taugé en water

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Basisrecept uit Wild:

Fond van wild

Ingrediënten:
botten van wild, bouquet garni, mirepoix, wijn en zout

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Houtsnip salmis

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, houtsnip, maïzena, mirepoix, truffel en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Tjap tjoi

Ingrediënten:
gemberwortel, kippenbouillontablet, olie, taugé, thai-green-chili-and-basil, tjap-tjoymix, ui en varkenshaas

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gestoofde, gevulde kalfsborst - farci braisé

Ingrediënten:
bouillon, droge witte wijn, kalfsborst, laurierblad, mirepoix, olijfolie, vulling naar keuze en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / kalfsvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Geroosterde lamsbout - gigot rôti à la provençale

Ingrediënten:
droge rode wijn, droge witte wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, lamsbout, mirepoix, olijfolie, peper en provençaalse kruiden

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Gado-gado salade

Ingrediënten:
citroensap, ei, ketjap manis, komkommer, olie, pindakaas-hot, seroendeng, sperziebonen, tahoe carré finesse, tjap-tjoymix en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Piccalilly-oliebollen

Ingrediënten:
azijn, bloem, boter, ei, gembersiroop, gist, groentemix, groenten, kaneelstokje, kruidnagel, kurkuma, laurierblad, melk, mosterd, mosterdpoeder, olie, sambal oelek, suiker, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / groente / feestdagen
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:

Zomerse rijst - rizotto d'été

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, jonge sperziebonen, mirepoix, parmezaanse kaas en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Sint-Jacobsfumet

Ingrediënten:
baarden van sint-jacobsschelpen, olijfolie, soepgroente-mirepoix, water en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
bouillon