Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Blini's met visdip
- Ingrediënten:
- bier, bloem, boekweitmeel, boter, citroen, gedroogde gist, hom, kuit, margarine, melk, olijfolie en sjalot
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kuit wordt beschouwd als vis.
Alternatieve namen: imitatiekaviaar en visseneitjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kuit in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kuit:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-04:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit La cuisine Charentaise:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fisch Special, 30 rezepte von lässig bis luxus:
Diner / hoofdgerecht uit Sommerküche, 40 Rezepte voller Aroma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rezepte aus 40 jahren: