Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Blini's met visdip
- Ingrediënten:
- bier, bloem, boekweitmeel, boter, citroen, gedroogde gist, hom, kuit, margarine, melk, olijfolie en sjalot
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Kuit wordt beschouwd als vis.
Alternatieve namen: imitatiekaviaar en visseneitjes.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kuit in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kuit:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Amuse / diner / voorgerecht uit NAJAT:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit Chez Adriaan:
Recept uit de zilveren lepel:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2015-04:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit La cuisine Charentaise:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:
Diner / hoofdgerecht uit Sauce schule:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07:
Recept uit delicious. magazine - 2011-07: