Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Kalfspoten - pieds de veau
- Ingrediënten:
- azijn, bordeaux, boter, bouquet garni, ei, kalfsfond, kalfspoot, knoflook, prei, ui, peper, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Bordeaux wordt beschouwd als wijn.
Alternatieve naam: bordeauxwijn.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met bordeaux in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient bordeaux:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit La Mère Brazier:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Miss Fromage:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit de zilveren lepel: