Kanteloepmeloen

Kanteloepmeloen wordt beschouwd als meloen.

Alternatieve naam: canteloupemeloen.

Zoek naar kanteloepmeloen in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kanteloepmeloen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kanteloepmeloen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kanteloepmeloen:

Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Smoothie sweet anti-oxiidant

Ingrediënten:
banaan, baobabpoeder, camu camupoeder, kanteloepmeloen, komkommer, limoen, munt, vanillearoma en vitamineral green

Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit Ferran Adrià - Een dag bij elBulli

Snack of tussendoortje uit Een dag bij elBulli:

Meloen met ham

Ingrediënten:
algin, calcic, iberische ham, kanteloepmeloen, xanthaangom en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / nagerecht uit 1080 recepten:

Aspic van meloen en vijgen

Ingrediënten:
emmentaler, gelatinepoeder, kanteloepmeloen, port, serranoham, verse peterselie en vijgen

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Meloencocktail

Ingrediënten:
ananasmeloen, canteloupemeloen, cayennepeper, cognac, mousserende wijn, paprikapoeder, sinaasappelsap, tomatenketchup, watermeloen en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegan
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Koude meloensoep

Ingrediënten:
cavaillonmeloen, dragon, extra vierge olijfolie, fleur de sel, kanteloepmeloen, munt en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gekaramelliseerdemeloenchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, groene chilipeper, honingmeloen, jalapeños, kanteloepmeloen, komijn, korianderzaad, mosterdzaad, neutrale olie, rode chilipeper en ui

Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Meloen met parmaham

Ingrediënten:
meloen en parmaham

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
varkensvlees