hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
Ingrediënten: arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte / techniek
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / techniek
Ingrediënten: appel, boter, broodjes, buikspek, ei, gladde peterselie, groentebouillon, krielaardappel in de schil, melk, peterselie, rode puntpaprika, rundergehakt, rundvleessaus, sjalot, witte peper en zout
Keuken: Duits
Ingrediënten: berkenwijn, beukenblaadjes, bot, boter, brandnetel, cantharel, champignon, daslookkappertjes, druivenbladeren, druivenpitolie, eekhoorntjesbrood, eekhoorntjesbroodolie, eiwit, hertenlende, hopblaadjes, hopscheuten, kippenbouillon, kippenglacé, knoflook, komkommer, lievevrouwebedstro, minikomkommer, morielje, mos, onrijpe jeneverbessen, paddenstoelenbouillon, prei, slakken, tête de violon-varen, tijm, ui, vogelmuur, water, wortel en zout
Keuken: Deens / Noord-west-Europees
Soort: wild
Ingrediënten: bakolie, gember, lente-ui, shaoxingwijn, spaanvis en zout
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: vis
Ingrediënten: aardappel, bakolie, gember, lente-ui, shaoxingwijn, tomaat, witte peper, zout en zwemkrabben
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Advertentie
Ingrediënten: bakolie, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn en tapijtschelpen
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bakolie, chinese bieslook, kokkelvlees en zout
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: bouillon / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: donkere sojasaus, ei, gember, lente-ui, shaoxingwijn en tapijtschelpen
Keuken: Chinees / Chileens / Shanghai
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bakolie, chinkiangazijn, fijne tafelsuiker, gember, gepelde rauwe garnalen, lente-ui, lichte sojasaus, rode rijstazijn en shaoxingwijn
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: boter, citroenschil, gember, harissa, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, kruidnagel, lamsvlees, laurier, maïzena, olie, rode wijn, rosé druiven, tomatenpuree, ui, walnoten, witte druiven, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: stoofgerecht / lamsvlees
Advertentie
Ingrediënten: gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, komijn, korianderkorrels, kweepeersap, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui, varkensbuik met zwoerd, wortel en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: varkensvlees
Ingrediënten: appel, citroen, geklaarde boter, komkommersalade met olijftomaat en kikkererwten, maïskip, marokkaanse kip- en steakkruiden, mild chilizout, ui en zout
Keuken: Duits / Marokkaans / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: arbequina olijfolie, droge witte wijn, fijn zeezout, kalfslende, kropsla, peper, rode ui, sherryazijn, spaanse witte knoflook, suiker en verse bieslook
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, jeneverbessen, madeira, mirepoix van groente, plantaardige olie, port, reebotten, reefilet, reerug, rookspek, tomatenpuree, truffel, wild, wildfond, zeezout en zwarte peperkorrels
Keuken: Duits
Ingrediënten: mild chilizout, olie, orientaalse barbecuesaus en ossenhaas
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Advertentie
Ingrediënten: bieslook, peterselie, spitskool, wortel, yoghurtdressing en zonnebloempitten
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: baharat-relish, boter, gegrilde venkel, kippenbouillon, konijnenbouten, kruidnagel, laurier, olie en ui
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Keuken: Hongaars
Soort: stoofgerecht / rundvlees
Ingrediënten: aardappel-kweepeerpuree, boter, jeneverbessen, peper, reerug, rode kool en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: wild
Ingrediënten: aardappel, bakolie, gember, lente-ui, rode snapper, shaoxingwijn, tomaat, witte peper, zilvervis en zout
Keuken: Chinees / Shanghai
Soort: soep/bouillon / vis
Advertentie
Ingrediënten: boter, knoflook, knoflooksaus, korianderaardappelen, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderlende, scherpe mosterd, witbroodkruim, zatar-yoghurt en zout
Keuken: Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort: rundvlees
Ingrediënten: augurk, bakpoeder, bosui, crème fraîche, eiwit, frituurolie, gember, kappertjes, koriander, maïzena, mosterdpoeder, olijfolie, shiso, sobanoedels, sojasaus, sperziebonen, tempurameel, wit sesamzaad, zeeduivelfilet, zeewier en zwart sesamzaad
Keuken: Japans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: bavette (vlees) en olie
Soort: rundvlees
Ingrediënten: basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout
Keuken: Noord-Amerikaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: avocado, cayennepeper, chilipoeder, chilivlokken, koriander, limoensap, peterselie, pompoenzaden, quinoa, rode paprika, rode ui, sjalot, zoete aardappel, zout en zwarte peper
Keuken: Amerikaans
Soort: salade / vegan / vegetarisch
Advertentie