hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
Ingrediënten: arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte / techniek
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / techniek
Ingrediënten: babyromainesla, basilicum, chilivlokken, courgette, dille, kalamataolijven, knoflook, olijfolie, bladpeterselie, rigatone, rucola, sjalotten en walnoten
Keuken: Nederlands
Soort: vegan / pasta/noodles
Ingrediënten: chilipeper, citroensap, ei, ghee, granaatappelpitten, kardemom, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, lamsgehakt, nootmuskaat, peperkorrels, rundermerg, ui, zonnebloemolie en zout
Keuken: Pakistaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, champignons, mosterd, ossenhaas, ui en zure room
Keuken: Russisch
Soort: vlees
Ingrediënten: aubergines, bonenkruid, citroenzest, fleur de sel, hoisinsaus, honing, knoflookolie, limoenzest, peper, rozemarijn, saké, sesamzaad, sojasaus en tijm
Keuken: Aziatisch / Belgisch
Soort: vegetarisch / groente
Advertentie
Ingrediënten: amandelschaafsel, boter, bulgaarse yoghurt, chilipeper, kardemompoeder, gember, ghee, kaneel, knoflook, koriander, korianderzaad, kruidnagel, kummelzaad, kurkuma, lamslappen, maanzaad, munt, saffraan, ui en zout
Keuken: Pakistaans
Soort: curry
Ingrediënten: bloem, braadkip, droge witte wijn, olijfolie, peper, persillade, tomaat, ui, verse basilicum, zout en zwarte olijven
Keuken: Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort: gevogelte
Ingrediënten: aardperen in de schil, belgische mosterd, boter, fleur de sel, grand marnier, kruidnagel, laurier, peper, sinaasappel, sinaasappelzest, tijm, wilde eend, wortel en zout
Keuken: Frans / Belgisch
Soort: gevogelte
Ingrediënten: basilicum, bospeen, groentebouillonblokje, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode peper, sinaasappel, volkorenbrood, zachte geitenkaas en zoete aardappelen
Keuken: Nederlands
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: gember, koolzaadolie, munt, peper, rijstnoedels, rode chilipeper, rode kool, rode wijnazijn, runderbiefstuk, sojasaus, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: salade / rundvlees
Advertentie
Ingrediënten: appelazijn, appelsap, daikoncress, gember, groentebouillon, honing, kaneel, korianderpoeder, muskaatpompoen, olijfolie, peper, quinoa, rode kool, ui, vlierbessensap, yoghurt en zout
Keuken: Internationaal
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: birds-eye chilipeper, geroosterde en gezouten pindas, kipfilet, knoflook, limoensap, munt, palmsuiker, rode kool, vissaus, wortel en zout
Soort: salade / gevogelte
Ingrediënten: basilicum, brood, cannellinibonen, cayennepeper, knoflook, komkommer, olijfolie, rode ui, rucola, tomaat, witte boon en zout
Keuken: Internationaal / Brits
Soort: vegan / veganistisch / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, basmatirijst, bleekselderij, broccoli, doperwten, groentebouillon, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, ui en wortel
Keuken: Midden-Oosten
Soort: rijst / vegetarisch
Ingrediënten: amandelschaafsel, basmatirijst, champignons, groentebouillon, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, ui en zongedroogde tomaten
Keuken: Midden-Oosten
Soort: rijst / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: arachideolie, chinese kool, citroensap, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, makreelfilet, milde azijn, paksoi, sambal oelek, suiker, ui, zout en zoute indonesische sojasaus
Keuken: Maleisisch
Soort: vis
Ingrediënten: boter, citroensap, gedroogde oregano, laurier, oktopustentakels, olijfolie, peper en zout
Keuken: Portugees
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: marinade voor zuurgebraad, ossenhaas, peper, raapzaadolie en zout
Keuken: Duits
Soort: sous-vide / rundvlees
Ingrediënten: boter, bresse kip, crème fraîche, ganzenlever, gevogeltefond, jus de truffes, peper, truffel, wilde spinazie en zoui
Keuken: Frans / Internationaal
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bouquet garni, ganzenvet, ingemaakte ganzenbout, knoflook, spareribs, toulouseworstjes, ui, witte bonen en wortel
Keuken: Frans
Advertentie
Ingrediënten: bacon, droge witte wijn, fond, knoflook, lamsschouder, lamsvoorpoot, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, runderbouillon, saffraan, tijm, tomaat, ui en zout
Keuken: Frans / Catalaans
Soort: schapenvlees / lamsvlees
Ingrediënten: boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout
Keuken: Frans
Soort: varkensvlees
Keuken: Siciliaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / vis
Ingrediënten: boter, gedroogde mungbonen, gember, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, peper, sjalot, spruiten, spruitentoppen en zout
Keuken: Belgisch
Soort: vegetarisch / groente
Ingrediënten: aubergine, citroensap, granaatappel, kastanjechampignons, knoflook, komijn, koriander, munt, pijnboompitten, platbrood, tahin, tomatenpuree, turkse yoghurt en ui
Soort: vegetarisch
Advertentie