hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
Ingrediënten: arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte / techniek
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / techniek
Ingrediënten: bloem, boter, ei, gedroogde morilles, kipgehakt, kippenbouillon, kippenpoten, kruimige aardappel, nootmuskaat, room en zwarte truffel
Soort: gevogelte
Ingrediënten: chilipoeder, citroensap, cocktailgarnalen, gemberpoeder, kabeljauwfilet, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, koenjit, mangochutney, rode peper, roomboter, slagroom, tomatenpuree, ui en verse koriander
Keuken: Indiaas
Soort: curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
1 notitie
Ingrediënten: bloem, boter, grove mosterd, kabeljauwfilet, olijfolie, peper, slagroom, suiker, witlof en zout
Keuken: Hollands
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / groente
Ingrediënten: bosui, boter, farfalle, gedroogde knoflookkruiden, gele paprika, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, salami, tomaat en zout
Keuken: Italiaans
Soort: pasta/noodles
Advertentie
Ingrediënten: avocado, balsamicoazijn, basilicum, citroensap, citroenschil, friseesla, ijsbergsla, knoflook, laurierblad, olie, olijfolie, ontbijtspek, radicchio, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sjalot en witbrood
Soort: salade
Ingrediënten: boter, cotechino, kippenbouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, witte truffel en zout
Keuken: Mediterraans / Italiaans
Soort: wild
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, citroen, forel, peper en zout
Keuken: Frans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: boter, kerstomaat, kervel, kippenbouillon, magere spekblokjes, margarine, peultjes, snijbonen, sperziebonen en wilde witte rijst
Soort: salade
Advertentie
Ingrediënten: basilicum, bieslook, bloem, boter, bruine fond, ei, gezouten spek, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, peper, provolone, tomatenpuree, verse worst, witlof en zout
Soort: pannenkoeken en flensjes
Ingrediënten: aardappel, knoflook, lamsrack, olijfolie, rode ui, verse peterselie, verse tijm, zout en zwarte peper
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: ei, majoraan, olijfolie, oude kaas, paneermeel, peper, salie, tijm, varkensfilet, zonnebloemolie en zout
Ingrediënten: bieflappen, broccoli, knoflook, lente ui, maïzena, cashewnoten, peultjes, runderbouillon, sesamolie, sherry, sperziebonen en zonnebloemolie
Ingrediënten: bruine basterdsuiker, citroensap, daoen salam, djahé, dunne kokosmelk, ei, gemberwortelpoeder, goela djawa, knoflook, koenjit, kurkuma, laos, limoensap, sambal oelek, ui, verse koriander, verse peterselie en zout
Keuken: Indonesisch
Soort: stoofgerecht / ei/omelet/frittata / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: gemberwortel, goela djawa, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, limoensap, olie, rode peper, salamblaadjes, sereh, tamarindepasta, tamme eend, tomaat, trassi en ui
Ingrediënten: arachideolie, bouillon, champignon, maïzena, rundergehakt, sojasaus, tomaat, zout en gemalen zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: vlees / paddenstoelen
Ingrediënten: bloem, bloemige aardappelen, boter, ei, geklaarde boter, goma shio, kalfsfond, kalfszwezerik, kastanjes, spinazie, wit sesamzaad en witte wijn
Keuken: Japans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, cognac, tuinkruiden, jeneverbes, margarine, ontbijtspek, reebout, rode wijn, soepgroenten, spekreepjes, wildfond, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peperkorrels
Ingrediënten: havermeel, orgaanvlees van schaap, schapenmaag, schapennierenvet, ui, zout en zwarte peper
Keuken: Europees / Schots
Soort: vlees / schapenvlees / orgaanvlees
Advertentie
Ingrediënten: gorgonzola, olijfolie, penne rigate, pijnboompitten en wilde spinazie
Ingrediënten: bakbacon, ei, knoflook, parmezaanse kaas en tagliolini
Ingrediënten: ansjovis, fino sherry, kalfsglacé, kalfsnoot, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, manchego, oloroso sherry, sherryazijn, slagroom, vastkokende aardappel, verse peterselie, verse tijm, witte peper en zwarte peperkorrels
Keuken: Spaans
Soort: vlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: baarsfilet, boter, champignon, citroensap, meel, room, verse peterselie, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Europees / Zwitsers
Soort: vis
Ingrediënten: boter, brunoise, foie gras en bloc uit blik, geklaarde boter, kalfsfond, kalfsnoisettes, kalfsribkotelet, madeira sercial, marinade van cognac en truffels, runderbouillon, runderfond, truffel, varkensnet en vulling van gemalen varkensvlees met ham truffels en foie gras
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Advertentie