hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- gevogelte / techniek
- Ingrediënten:
- basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pizza / techniek
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroenrasp, citroensap, kappertjes, olijfolie, bladpeterselie, tomaat en tong
- Soort:
- vis / feestdagen
- Ingrediënten:
- appel, artisjok, avocado, balsamicoazijn, dille, fleur de sel, groene asperges, grof zeezout, haricots verts, limoen, olijfolie, peper, sjalot en zalmfilet
- Keuken:
- Frans / Belgisch
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, droge witte wijn, erwten, granaatappelpitten, jonge duif, peper, peterselie, room, sjalot en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
- Ingrediënten:
- boter, ciabatta, citroenrasp, kalkoen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, proscuitto di parma, salie en ui
- Soort:
- gevogelte / feestdagen
- Ingrediënten:
- citroen, kiphaasje, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, prosciutto crudo, salie, slagroom, snijbonen, tagliatelle en witte wijn
- Soort:
- pasta/noodles / gevogelte
- Ingrediënten:
- boter, citroenrasp, côte de boeuf, crème fraîche, dijonmosterd, grof zeezout, mierikswortel, olijfolie, rozemarijn, witlof en zwarte peperkorrels
- Soort:
- vlees / feestdagen
- Ingrediënten:
- aubergines, bladpeterselie, courgette, boter, gedroogde munt, gehakt, gemalen piment, groenten, ui, lamsbouillon, lamsgehakt, olijfolie, paprijst, risottorijst, knoflook, tomaten, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- stoofgerecht / vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
- Ingrediënten:
- kreeft en mayonaise
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, spaghetti, suiker en tomaten uit blik
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- basilicum, citroen, dille, erwten, flageolets, franse gele boontjes, nieuwe aardappelen, pronkbonen, venkeltoppen en zalmfilet
- Ingrediënten:
- grotchampignons, heilbotfilets, laurier, plantaardige olie, sjalot, slagroom, witte wijn, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
- Ingrediënten:
- boter, droge witte wijn, kalfsschnitzel, olie, parmaham, salie, witte peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bospeen, boter, knoflook, melk, pastinaken, plantaardige olie, rode ui, tijm, witte bonen, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vegetarisch / groente
- Ingrediënten:
- bladspinazie, bloem, boter, ei, knoflook, lente-ui, parmezaanse kaas, pijnboompitten en pompoen
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
- Ingrediënten:
- basilicum, knoflook, olie, olijfoliebrood, parmigiano-reggiano, penne, selderij, spaghetti, suiker, tomaten uit blik, ui en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
- Ingrediënten:
- black angus ossenhaas, bospeen, doperwten, jus de boeuf, kapucijners, knolselderijpuree, malto, mini pastinaak, noabers hooi, noten, oerwortel, peulen, rode bosui, roggebrood, rozemarijn en tijm
- Ingrediënten:
- cantharel, grana padano, kruidenbouillon, mascarpone, olijfolie, rijst, saffraan, sjalot, truffelolie, walnoten en witte wijn
- Soort:
- risotto / vegetarisch / feestdagen
- Ingrediënten:
- azijn, bleekselderij, citroen, grapefruit, grof zeezout, grof zout, honing, jeneverbessen, kruidnagel, limoen, olijfolie, peper, prei, rode kool, sinaasappel, soepkruiden, varkensschenkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- salade
- Ingrediënten:
- citroen, extra vergine olijfolie, gemalen kardemom, kaneel, komijnzaad, korianderzaad, kwartels, peper, ui en zout
- Keuken:
- Libanees / Egyptisch / Sefardisch / Joods
- Soort:
- gevogelte
- Ingrediënten:
- augurk, bloem, ei, eierdooier, frietaardappel, kappertjes, mayonaise, olie, peterselie, pils, schelvisfilet en zilveruitjes
- Ingrediënten:
- lecithine, parmezaanse kaas, water en zeevruchtenpasta
- Soort:
- saus
- Ingrediënten:
- boter, brood, ei, half-om-halfgehakt, melk, nootmuskaat en paneermeel
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, melk, peper, ui, varkenskarbonade, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees
- Ingrediënten:
- knoflook, olijfolie, salie, witte wijn en zwijnenlende
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- wild