hoofdgerecht
Hoofdgang van een diner, voorafgegaan door voor- of tussengerecht.
Zoek naar hoofdgerecht in jouw eigen kookboeken
De lekkerste hoofdgerecht recepten
Ingrediënten: arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: gevogelte / techniek
Ingrediënten: basilicum, buffelmozzarella, gedroogde tomaten, gerookt zeezout, olijfolie, pizzadeeg en tomatensaus
Keuken: Italiaans
Soort: pizza / techniek
Ingrediënten: farce, knoflook, korstdeeg, ossenhaas, paddenstoelen, parmaham, room, rozemarijn en tijm
Keuken: Brits
Soort: rundvlees
Ingrediënten: citroen, knoflook, olijfolie, peterselie, tomaten, ui, vis, witte wijn, zout en zwarte peper
Keuken: Turks
Ingrediënten: amandelen, boter, clementine, flespompoen, gedroogde chilivlokken, griesmeel, kastanjes, mandarijn, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, ricotta, salie en spinazie
Soort: vegetarisch / feestdagen
Ingrediënten: aardappel, boter, gerookt spek, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsschouder, laurierblad, ui en verse tijm
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vlees
Advertentie
Ingrediënten: knoflook, olie, oud brood, slagroom, varkensfilet, verse bieslook, verse kervel, verse peterselie, witte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: basilicum, broodkruim, champignons, ei, gehakt, gekookte ham, gestoofde sla, lamsborst, room en varkensnet
Keuken: Frans
Soort: lamsvlees
Ingrediënten: boter, citroensap, gemalen kokos, honing, kerriepoeder, lamsrug, olie, peer en suiker
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / fruit
Ingrediënten: groene paprika, mager lamsvlees, olie, paprikapoeder edelsusz, tomaat, ui, witte peper en zout
Keuken: Europees / Mediterraans
Soort: vlees / barbecue/grill
Ingrediënten: amandelschaafsel, bloem, boter, kalkoenschnitzel, paprikapoeder edelsusz, perziken uit blik, witte peper en zout
Keuken: Europees
Soort: gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: citroengras, gemberwortel, jasmijnrijst, kaffirblad, kipfilet, kippenbouillon, kokosmelk, koriander, lente-ui, panang pasta, peper, rode currypasta, thaise vissaus en zout
Keuken: Thais
Soort: sous-vide / gevogelte
Ingrediënten: chana dal, druivenpitolie, gemalen masoorlinzen, kikkererwtenmeel, kokos, maïsmeel, maïsolie, mozzarella, paneer, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper
Keuken: Indiaas
Soort: vegetarisch / kaas
Ingrediënten: boter, gemberpoeder, kip, knoflook, paprikapoeder, saffraan, ui, verse koriander, verse peterselie, water, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte
Ingrediënten: bleekselderij, cayennepeper, knoflook, langkorrelrijst, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, rode ui, sinaasappel, ui, verse peterselie, wortel, zout en zwarte bonen
Keuken: Spaans
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: cayennepeper, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, sardines, tomaat, verse ansjovis, verse koriander, verse peterselie en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / tajine
Advertentie
Ingrediënten: blanke azijn, gember, jalapeñopeper, knoflook, komkommer, koriander, rijstazijn, serrano chilipeper, sojasaus, suiker, thaise peper, zout en zwarte peper
Keuken: Internationaal
Soort: salade / vegan / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
Keuken: Marokkaans
Soort: gevogelte / stomen
Ingrediënten: aardappel-tompouce, koolraapmosterd, mosterdblad, speenvarkenbuik, speenvarkenconfit van poot en schouder, speenvarkenkrabbetjes en -zadel en varkenssaus, snelle
Soort: vlees / sous-vide
Ingrediënten: belegen kaas, bloem, boter, broodkruim, elleboogjesmacaroni, emmentaler, laurierblad, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, schelpjespasta, zout en zwarte peper
Keuken: Amerikaans / Italiaans
Soort: pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: granny smith, bieslook, kalfslever, mosterdblad, rood, mosterdbloemen, olijfolie, sauce laurier en ui, cipollini
Soort: sous-vide / orgaanvlees
Advertentie
Ingrediënten: geklaarde boter, broodkruim, ei, knoflookpasta, dijonmosterd, bladpeterselie en zeebaars
Soort: sous-vide / vis
Ingrediënten: ansjovisfilets op olie, citroen, eierdooier, franse mosterd, kappertjes, mager rundergehakt, olijfolie, ui en verse bladpeterselie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / rundvlees
Ingrediënten: aardappel, hamkluif, peper, savooiekool, ui, wortel en zout
Keuken: Italiaans
Soort: stoofgerecht / vlees / varkensvlees / groente
Ingrediënten: boter, bouquet garni, donker bier, kabeljauw, poon, prei, sjalot, tarwebloem, tong, versgemalen zwarte peper, vis, wortel, zeepaling en zout
Keuken: Frans
Soort: stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Ingrediënten: aardappel, heek, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, ui en zout
Keuken: Spaans
Soort: vis/schaaldieren/schelpdieren
Advertentie