Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Keskek - Gerstepap met lamsvlees en tomatensaus
- Ingrediënten:
- boter, kaneelpoeder, lamsnek, parelgort, tomatensaus, ui en zonnebloemolie
- Keuken:
- Turks
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, poedersuiker, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Spuntino:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Arabia:
Recept uit Melk & dadels:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het Laura’s bakery bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit 1080 recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tomaten: