Recept uit De Urban Cook:
Gestoofde Puntborst Met Aromatische Specerijen
- Ingrediënten:
- citroen, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, pimentpoeder, puntborst, tomaat, tomatenpuree, ui en vissaus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gemalen komijn, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderzaad, kurkuma, munt, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, sjalot, tomaat, water, yoghurt, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Recept uit The naked chef:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Jamie's dinners:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit Mexicaans koken:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Kook met Jamie:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: