722 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloembotercitroencitroenschileiknoflookmuntolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrode uisjalotsuikeruivruchtensapwaterzeezoutzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Marokkaanse wittekoolsalade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, komijn, olijfolie, paprikapoeder, peper, verse koriander, vleestomaat, witte kool, zoete witte ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Bijgerecht uit Moro:

Pistachesaus

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, oranjebloesemwater, pistachenoten, verse bladpeterselie, verse munt, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Venkel uit de oven met salie en citrus

Ingrediënten:
citroensap, citroenzest, dederolie, fleur de sel, groene salie, paarse salie, peper, sinaasappelsap, sinaasappelzest, tijmbloemen, venkelknollen en zonnebloemolie

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Ontbijt uit Nootje:

Amandelnoot-maanzaadsupercake

Ingrediënten:
amandelmeel, citroensap, citroenzeste, eieren, kokosolie, kokospalmsuiker, maanzaad, olie, sojamelk, vanillemerg en zout

Soort:
noten en zaden / vegetarisch
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citroenvinaigrette

Ingrediënten:
citroenmelisse, citroenrasp, citroensap, franse mosterd, honing, olijfolie, witte wijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Israelische couscoussalade

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, ingemaakte citroenschil, kaneelpoeder, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, krenten, olijfolie, parelcouscous, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rozijnen en sherry-azijn

Keuken:
Israëlisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkoren salade met geconserveerde citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, gemalen komijn, ingemaakte citroenschil, kaneelpoeder, kappertjes, kerstomaat, kikkererwten, krenten, olijfolie, peterselie, pijnappelpitten, rode ui, rozijnen, sherry-azijn en volkoren graan

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Recept uit Thug kitchen feestvoer:

Korianderpesto

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroenrasp, citroensap, groentebouillon, knoflook, koriander, olijfolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Marokkaans / Italiaans
Soort:
vegan / saus / veganistisch / vegetarisch / condiment
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Bij de koffie uit Thug kitchen feestvoer:

Bramen-citroencake

Ingrediënten:
bakpoeder, bramen, bruine suiker, ciderazijn, citroenrasp, citroensap, druivenpitolie, gemberpoeder, haverbloem, kaneelpoeder, kristalsuiker, melkvervanger, olijfolie, vanille extract, volkorenbloem, witte bloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Lamsvlees in schapenyoghurt

Ingrediënten:
bruine ui, citroenrasp, citroensap, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, lamskotelet, laurierblad, manzanilla, olijfolie, rode ui, schapenyoghurt, verse munt, oregano, verse rozemarijn en verse tijm

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Erwtenhummus

Ingrediënten:
belgische mosterd, citroensap, citroenzest, doperwten, erwtenbloesem, fleur de sel, gedroogde kikkererwten, groentebouillon, jonge spinazie, knoflookolie, laurier, ras el hanout, tahin, tijm en volle yoghurt

Keuken:
Belgisch
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / spread
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / nagerecht uit Morito:

Walnotencake

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, boter, citroenrasp, citroensap, grove polenta, kaneel, nootmuskaat, scharrelei, walnoten, witte basterdsuiker, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Dressing met sesamzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, dragonmosterd, grapefruitrasp, grapefruitsap, limoenrasp, limoensap, sesamolie, sesamzaad, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm, tijmmosterd, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Haal meer recepten op...