Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Wortelsalade met kardemom, gember & citroen
- Ingrediënten:
- citroensap, gemalen kardemom, gemberwortel, munt, olijfolie, rode ui, suiker, witte peper, wortel en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, groente, knoflook, komkommer, koriander, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / snack of tussendoortje uit Nigella Express:
Recept uit Veg!:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Kook met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Lunch uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch uit Fresh en light:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva: