Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Carpaccio
- Ingrediënten:
- biefstuk, citroensap, dijonmosterd, eierdooier, kappertjes, olijfolie, peper, slagroom, tabasco en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, biefstuk, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, gember, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering: