Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Varkenshaasje, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, crépinette, gehakt, groenten, tuinkruiden en varkenhaas
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloemkool, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, munt, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Recept uit delicious. magazine - 2013-01:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-01:
Bijgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit delicious. magazine - 2013-01:
Lunch / avondmaal uit Wereldbroodjes:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-06:
Recept uit delicious. magazine - 2011-06:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Noma: a work in progress:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel: