Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: botercitroencitroensapcourgetteeifruitgembergroenteknoflookkoolkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterselierijstspinaziesuikertomaatuivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spek met rode kool en aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, appelazijn, appelsap, belgische mosterd, boter, kaneelstokken, knoflookolie, kruidnagel, mosterdzaad, peper, radicchio, rode kool, rode ui, sinaasappelsap, spek, steranijs en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / varkensvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Rode kool-quesadillas met tomatensalsa

Ingrediënten:
cheddar, crème fraîche, half-om-halfgehakt, olijfolie, peper, rode kerstomaten, rode kool, rode ui, tortilla's, zout en zwarte bonen uit blik

Keuken:
Mexicaans
Een recept uit Annemieke

Recept van Eet het beter:

Lunch salade met rode kool

Ingrediënten:
amanprana balance delight oil, balsamicoazijn, extra vierge olijfolie, feta, komkommer, noten, honing, mosterd, sjalotje en rode kool

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Gestoofde rode kool met kastanjes

Ingrediënten:
azijn, cranberrycompote, suiker, honing, jeneverbessen, kaneelstokje, kruidnagels, laurierblaadjes, rijst, rodekool, rode wijn, roomboter, tamme kastanjes, ui en 
zout en peper

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Veg!:

Rode kool, pastinaak, sinaasappel en dadels

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, medjooldadels, pastinaak, rode kool, sinaasappel, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Bijgerecht uit Hoe te eten:

Op z'n Weens gestoofde rode kool

Ingrediënten:
appel, bloem, ciderazijn, rode kool, rode wijnazijn, room, runderbouillon, runderbraadvet, spaanse ui en suiker

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Maispolenta met vlierbessen-rode kool en cashewstrooisel

Ingrediënten:
caashewstrooisel, korianderzaad, kruidnagel, laurier, maispolenta, maïzena, peperkorrels, pimentkorrels, rode kool, ui, vlierbessengelei, vlierbessensap, zure appel en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...