Eet het beter

Ik ben Annemieke en ik ben een echte lekkerbek! Als klein meisje hielp ik mijn moeder in de keuken en als groot meisje koos ik voor de Hogere Hotelschool in Leeuwarden. Na een geweldige studie kwam ik op kantoor terecht bij een grote online winkel. Inmiddels ben ik een volwassen vrouw, woon ik samen met mijn vriend en zijn wij trotse ouders van drie prachtige zonen (2008, 2010 en 2015). We wonen in Ede en genieten regelmatig van het bos en onze tuin.

Recepten

Een recept uit Annemieke

Recept van Eet het beter:

Courgetti met tonijn

Ingrediënten:
a courgettes, champignons, knoflook, olijfolie, pijnboompitten, slagroom, s tonijn op water, tapenade of rode pesto en ui

Een recept uit Annemieke

Recept van Eet het beter:

Lunch salade met rode kool

Ingrediënten:
amanprana balance delight oil, balsamico azijn, extra vierge olijfolie, feta in blokjes gesneden, halve komkommer, handje gemengde noten fijn gesneden, honing, mosterd, sjalotje en zeer fijn gesneden rode kool

Een recept uit Annemieke

Recept van Eet het beter:

Recept appel-avocado-spread

Ingrediënten:
avocado, chilivlokken, citroen of limoen sap, gemalen komijn, kurkuma, olijfolie, pulp geschilde groene appels of appelrasp en zout en peper

Een recept uit Annemieke

Recept van Eet het beter:

Geroosterde groenten uit de oven

Ingrediënten:
aubergine, courgette, evt citroensap, geraspte kaas ik gebruikte zowel oude kaas als grana padano, knoflook, koolraap, olijfolie, oregano, tijm, tomaten en zout en peper

Toon alle recepten