263 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideoliebloemcitroensapdonkere sojasauseiketjap maniskippenbouillonknoflookkomkommerkorianderlente-uilichte sojasausmaïzenaoliepeperpindakaasrijstazijnrijstwijnsesamoliesuikeruiwortelzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Firm Tofu

Ingrediënten:
calciumsulfaat, daikon, donkere sojasaus, gember, bonito, lente-ui, mirin, rijstazijn, sojamelk, water, witte sojasaus en zout

Soort:
soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Aziatische barbecuesaus

Ingrediënten:
chilipoeder, droge rode wijn, gember, hoisinsaus, japanse pruimenwijn, knoflook, peper, rijstazijn, sojasaus, ui, water, wijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Gyoza

Ingrediënten:
bosui, dipsaus voor gyoza, gember, gyozavellen, kipgehakt, knoflook, maïzena, sesamolie, sojasaus, spitskool, varkensgehakt, water en zonnebloemolie

Keuken:
Japans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Rundvleessaté

Ingrediënten:
anijspoeder, arachideolie, bruine suiker, citroengras, citroensap, gember, gemberwortel, honing, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, korianderpoeder, kurkuma, lichte sojasaus, pindakaas, runderbiefstuk, runderlende, sjalot, sojasaus, tabasco en water

Keuken:
Aziatisch / Zuid-Oostazië
Soort:
barbecue/grill / rundvlees
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Somen-salade

Ingrediënten:
bosui, dashi, ei, gember, ijsblokjes, japanse rijstmie, komkommer, mirin, olie, ongepelde grote garnalen, sojasaus en water

Keuken:
Japans
Soort:
noedels / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Pinda vulkaan

Ingrediënten:
bladselderij, bruine suiker, champignons, citroengras, citroensap, gember, ei, gemalen koriander, gemberpoeder, ketchup, ketjap, kokosmelk, korianderzaad, laos, olijfolie, pindakaas, prei, rijst, sojasaus, uien en water

Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Chilisaus

Ingrediënten:
gember, knoflook, korianderwortel, palmsuiker, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalotten, sojasaus, vissaus en water

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Meestersaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde gember, gedroogde mandarijnschil, gember, gin, kandijsuiker, kaneel, kardemonpeulen, kruidnagel, lichte sojasaus, medium dry sherry, mei-kuei-lu chiew, shaoxingwijn, sichuanpeper, steranijs, venkelzaad, water, zeezout en zoethout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees met gezouten vis

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gedroogde gele ombervis, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Roodgestoofd varkensvlees uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kandij, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik en water

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Arroz chaufa vegetal - Chaufarijst met groenten

Ingrediënten:
babyradijs, babywortels, bahuajanoten, boerenkoolblad, fijn zeezout, gember, huancaínasaus, kerstomaat, knoflook, koolzaadolie, palmharten, paranoten, rode paprika, sesamolie, sjalot, sojasaus, water en witte rijst

Keuken:
Peruaans
Soort:
vegan
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Wu xi rou gu tou - Vlezige varkensribben uit Wuxi

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, rode gefermenteerde rijst, shaoxingwijn, steranijszaden, varkensribben, water en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees / bouillon
Haal meer recepten op...