Basisrecept uit Margriet kookboek:
Bloemkool, roergebakken
- Ingrediënten:
- azijn, bloemkool, donkerbruine basterdsuiker, goela djawa, ketjap manis, knoflook, laos, laospoeder, olie, rode lombok, sambal oelek, sjalot en trassi
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bloem, boter, bruine basterdsuiker, bruine suiker, citroensap, ei, gember, kokosmelk, koriander, laos, olijfolie, peper, rode paprika, sambal oelek, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Dikke van Dam:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Recept uit Het Bali kookboek:
Recept uit Het Bali kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Speisekammer:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Noedels: