Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Deeg voor sambusak of fatayer
- Ingrediënten:
- honing, olijfolie, tafelsuiker, water, witte bloem en zout
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gemberpoeder, kaneel, knoflook, kristalsuiker, melk, olijfolie, peper, poedersuiker, slagroom, ui, vloeibare honing, volle melk, walnoten, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Comptoir Libanais:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht uit Smokey goodness:
Diner / voorgerecht uit Home Made winter:
Recept uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok: