Recept uit Het Franse bakboek:
Muffins caramel-banane
- Ingrediënten:
- abrikozenjam, bakpoeder, bananen, bloem, citroen, eieren, boter, kristalsuiker, plantaardige olie, rum, tafelzout en volle melk
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak/koek/taart/pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, eidooier, gember, gist, kaneel, knoflook, kristalsuiker, maïzena, melk, olie, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, tarwebloem, tijm, ui, vanillesuiker, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Tomaten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Ontbijt uit Vegeterranean:
Recept uit United states of cakes:
Recept uit Mexicaans koken:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Anatolië:
Bij de koffie uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht / dessert / bij de koffie uit De Joodse keuken: