Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Daube de veau à l'estragon
- Ingrediënten:
- dragon, droge witte wijn, kalfslende, kalfspoot, olijfolie, peper, spek, tomaten, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, droge witte wijn, ei, fruit, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: