Recept uit Story on a Plate:
Tsukune
- Ingrediënten:
- bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water
- Keuken:
- Japans / Internationaal / Australisch
- Soort:
- gevogelte / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, bruine suiker, citroen, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komkommer, koriander, laos, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, tomaat, tomatenpuree, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Baru Belanda:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.: