Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Crème de concombre - Komkommercrèmesoep
- Ingrediënten:
- boter, crème fraîche, eidooier, kippenbouillon, komkommer, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, kip, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: