Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Heldere kalfsfond
- Ingrediënten:
- kalfsbotten, kalfspoulet, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, prei, water, wortel en zout
- Keuken:
- Europees
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, gehakt, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Recept uit Elzas:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal: