Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Bigorneaux / Alikruken
- Ingrediënten:
- alikruken, grof zout, peper, ui, water en wortel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Indorock:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Een kookboek.:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit Een kookboek.:
Recept uit Een kookboek.: