Recept uit L'Art de la table:
Katersoep
- Ingrediënten:
- crème fraîche, gehakt, ui, water, spek, suiker, tomatenpuree, peper, wortels, zout en zuurkool
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, prei, rode wijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit The big green egg book:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: