88 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbotercitroenraspcitroensapcitroenschileieidooierfijne kristalsuikergedroogde gistkaneelkrentenkristalsuikermelkpoedersuikerrumsuikervanillesuikerwaterwitte basterdsuikerzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Dulsepesto en zeewierbrood

Ingrediënten:
bloem, bosui, citroen, droge gist, dulse, ei, mayonaise, nori, olie, olijfolie, suiker, wakame, zeesla, zeewier en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

coca de san joan

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, citroen, eidooier, eieren, melk, boter, gist, kaneel, melk, pijnboompitten, suiker en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit delicious. magazine - Hét bakboek!

Recept uit Hét bakboek!:

Broodjes met amandel en frambozen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, amandelspijs, bloem, boter, citroensap, citroenschil, custardpoeder, ei, frambozen, gedroogde gist, gemalen kaneel, melk, poedersuiker en rietsuiker

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Berlijnse bollen

Ingrediënten:
banketbakkersroom, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gist, water, witte kristalsuiker en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / frituur
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / diner / buffet / nagerecht / bij de koffie uit De Zilveren Lepel:

Kugelhopf - kugelhupf

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, gist, melk, muskaatrozijnen en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Hagelslagvlechten (chocoladehagelstol)

Ingrediënten:
afdekgelei, amandelschilfers, banketbakkersroom, bloem, boter, broyage, chocoladehagelslag, citroenrasp, eierdooier, eieren, gist, kristalsuiker, melk, suikerglazuur en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Citroenbroodjes uit Whitby - Whitby lemon buns

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, rozijnen, witte suiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, citroenzest, ei, gist, hazelnoot, kaneel, kardemompoeder, melk, witte peper, poedersuiker, boter, rozijnen, rum, gekonfijte sinaasappelschil, suiker en vanillesuiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Butterkuchen - Boterkoek

Ingrediënten:
amandelschilfers, bloem, boter, citroenrasp, ei, gist, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Oliebollen van Wannée

Ingrediënten:
appel, bloem, citroen, ei, gist, krenten, melk, noten, poedersuiker, rozijnen, stemgember, suiker en sukadesnippers

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Platte-kaasballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroen, eieren, gemalen amandelen, gist, griessuiker, paneermeel, platte kaas, rozijnen en zout

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Snack of tussendoortje uit Zalig zoet:

kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelpoeder, appels, citroen, cranberries, dadels, eiwit, fruit, bloem, boter, gist, poedersuiker, kardemompoeder, kristalsuiker, oranjebloesemwater, rozijnen, sinaasappel, sukade, kaneel, vijgen en zout

Keuken:
Duits / Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

rosca de pascua

Ingrediënten:
bloem, citroen, eidooier, eieren, poedersuiker, boter, gist, kersen, melk, pure chocolade, suiker, vanillestokje, vanillesuiker en zout

Keuken:
Spaans / Zuid Amerikaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Recept uit Patisserieboek:

Kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, bigarreaux, boter, citroenrasp, ei, eidooier, gist, krenten, melk, patentbloem, poedersuiker, rozijnen, stemgember en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Appel-oliebollen

Ingrediënten:
citroenrasp, ei, fijne kristalsuiker, bloem, gehakt, granny smith appel, klokhuis, poedersuiker, rozijnen, rum, gist, volle melk en zonnebloemolie

Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Bij de koffie uit Bakboek:

Kerststollen

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, bloemsuiker, boter, citroenrasp, ei, gekonfijte sinaasappel, gekonfijte vruchten, hazelnoot, gist, krenten, kristalsuiker, melk, rozijnen en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / koek en gebak / feestdagen
Haal meer recepten op...