Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gebraden Chaams hoen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte / ovenschotel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Spaans kookboek: