Recept uit Spis:
Langzaam gegaarde varkensborst
- Ingrediënten:
- appelsap, ciderazijn, donker bier, grove mosterd, honing, jeneverbes, laurier, olijfolie, palmkool, peper, rode ui, varkensborst, zeezout en zwarte peperkorrels
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Verrot lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit El Bulli:
Recept uit Thug kitchen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie: