472 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroensapcrème fraîchedragondroge witte wijneieidooierkippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpreislagroomtijmuiwaterwitte peperwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignonsaus

Ingrediënten:
boter, champignon, crème fraîche, maïzena, margarine, peterselie, sjalot, slagroom en witte wijn

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Groenten uit lammefjorden, duindoorn- en kruisbessen

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, babypreitjes, boter, duindoornbessen, groene kruisbessen, jonge knolselderijtjes, jonge spitskool, karnemelk, kippengelei, melganzenvoet, peterselie, preibloemen, room, sjalot, snijbietblad, stremsel, venkelknol, volle melk, water en worteltjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Pilzsauce - Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boschampignons, boter, cantharellen, citroensap, doorregen spek, eekhoorntjesbrood, kastanjeboleten, kastanjechampignons, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:

Gefüllte Morcheln /Gevulde morieljes

Ingrediënten:
aardappelpuree, boter, champignons, knoflook, madeira, morieljes, nootmuskaat, oud witbroodkruim, paddenstoelen, peper, peterselie, room, sjalot en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Rieslingsaus

Ingrediënten:
boter, droge riesling, honing, nootmuskaat, peper, peterselie, room, sjalot, walnoten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groentesaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, doperwten, groene asperge, groentefond, knoflook, maiskolven, oregano, peterselie, prei, room, roquefort, sjalot, tijm en wortel

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Poulettesaus

Ingrediënten:
boter, eidooier, double cream, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gegratineerde peterselieroomsoep

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, halfvolle room, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Mousselinesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, laurier, peterselie, room, sjalot, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
sauzen
Haal meer recepten op...