Recept uit Margriet kookboek:
Champignonsaus
- Ingrediënten:
- boter, champignon, crème fraîche, maïzena, margarine, peterselie, sjalot, slagroom en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Groot handboek sauzen: