Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Gebakken inktvis
- Ingrediënten:
- bloem, citroen, ei, inktvis, melk, olijfolie, peper en zeezout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, brood, citroenrasp, ei, fruit, knoflook, laurier, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Spaans:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Brouw het zelf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: