Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Sardines uit blik met mimosa van ei
- Ingrediënten:
- basisvinaigrette, ei, kappertjes, little gem, bladpeterselie, romainesla en sardines uit blik
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, spaghetti, tomaat, ui, visbouillon, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Trattoria:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: