Recept uit De pastabijbel:
Fusilli met ham en kaas
- Ingrediënten:
- ei, fusilli, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, parmezaanse kaas, slagroom, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, kaas, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, sjalot, slagroom, specerijen, spinazie, ui, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De banketbakker:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche: