Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Meen molee - Kabeljauw-curry met kokosmelk
- Ingrediënten:
- boter, chilipeper, citroensap, gember, ghee, kabeljauwmoten, kokosmelk, kurkuma, ui en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroengras, citroensap, garam masala, groentebouillon, kaneel, kerriepoeder, kipfilet, knoflook, koriander, kurkuma, limoen, limoensap, olie, olijfolie, peper, rode chilipeper, sjalot, sojasaus, suiker, ui, vissaus, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept van Simone's Kitchen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Diner / nagerecht uit Vegan Genial:
Recept uit California Dreamin':
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Vol Smaak:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / nagerecht uit Maleisie:
Diner / nagerecht uit Maleisie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie: