Recept uit Spis:
Zoete pompoenpuree
- Ingrediënten:
- acaciahoning, boter, citroen, eidooier, pompoen, suiker, volle melk, volvette room, zoethout, zout en zoethoutpoeder
- Keuken:
- Deens
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, ei, eidooier, eiwit, fruit, gist, kaneel, kaneelstokje, maïzena, melk, poedersuiker, room, rum, slagroom, suiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Spis:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit The naked chef:
Diner / nagerecht uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / nagerecht uit Koch!:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Picknick / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit A propos bistro:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:
Ontbijt / bij de koffie uit Rijst en risotto:
Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks: