Recept uit Modernist Cuisine [2]:
vegetable stock
- Ingrediënten:
- bieslook, korianderzaad, laurier, paddestoelen, peperkorrels, zwart, peterselie, prei, selderij, steranijs, tijm, tomaat, ui en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroengras, donkere sesamolie, druivenpitolie, gember, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, lichte sojasaus, limoen, limoensap, maïsolie, olijfolie, peper, peterselie, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Plenty:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag: