Gekochter Schweinebauch auf Japanische Art / Gekookte varkensbuik op Japanse manier

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 20 in Kochen für zwei .

Keuken:
Japans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees
Bereidingstijd:
210 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tonijn-gehaktballetjes met sesam en sojasaus

Een recept uit

Linguine met zeewierboter, yuzu en bottarga

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Blinis met tonijn, roomkaas en dragon

Een recept uit Sieberen Meerema en O.L. De Vos - Harmonie Op Je Bord

Recept pittige tonijnburgers

Een recept uit Sven ter heide, Jennifer ter Heide