184 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arachideolieauberginechilipepercitroengrascourgettedjeroek poeroetdruivenpitoliegembergroene currypastagroentebouillonknoflookkokosoliekorianderkurkumaolijfolierijstrode currypastasesamoliesjalotsojasausuivissauswaterzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Op z'n Thais gestoomde zeebaars en rijst

Ingrediënten:
basmatirijst, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-uitjes, limoen, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugar snaps, zeebaarsfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Rode curry met eend en ananas

Ingrediënten:
ananas op sap, arachideolie, bosui, bruine basterdsuiker, citroenblaadjes, citroengras, eend, knoflook, kokosmelk, korianderblaadjes, limoen, rijst, rode currypasta en vissaus

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Recept uit Het Bali kookboek:

Salade van belimbingblad

Ingrediënten:
base wangenan, belimbingblad, jeruk limo, kemiri, kippenhartjes, kippenmaagjes, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lombok, rawit en sjalot

Keuken:
Balinees
Soort:
groente
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Thaise rode curry met garnalen

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, garnaal, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, kroepoek, limoen, rode paprika, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, tijgergarnalen, tomatenpuree en vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
curry / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / hoofdgerecht uit Mas is meer:

Kokosflan

Ingrediënten:
citroengras, djeroek poeroet, druivenpitolie, eiwit, gelatine, gember, iota, kokosmelk, limoenrasp, limoensap, mangokrokant, suikerwater, thaise basilicum en xantana

Keuken:
Aziatisch / Belgisch
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Pompoen-papayasoep

Ingrediënten:
gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie, papaya en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Spinaziesoep met gember

Ingrediënten:
agavediksap, babyspinazie, gemberwortel, groene thaise currypasta, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente-ui, limoen en peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Pompoen-mangosoep

Ingrediënten:
gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, mango, olie en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Pompoen-ananassoep

Ingrediënten:
ananas, gele thai-currypasta, gember, hokkaidopompoen, kokosmelk, koriandergroen, limoen, olie en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:

Aziatische salade met kokosquinoa, paksoi en gembertofu

Ingrediënten:
gemberwortel, groene sojabonen, kastanjechampignons, knoflook, kokosmelk, kokosolie, lente ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, tamari, thaise basilicum, tofu, water, witte quinoa en zoutvlokken

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Aziatische zeebaars

Ingrediënten:
basmatirijst, citroengras, gember, groene asperge, knoflook, kokosmelk, koriander, lente-ui, limoen, paksoi, rode spaanse peper, sesamolie, sojasaus, sugarsnaps, vissaus en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Rode biete-kokossoep

Ingrediënten:
gember, groene peper, groentebouillon, kokosmelk, kokosolie, koriandergroen, limoen, rode biet, rode thaise currypasta, rode ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Wortel-mangosoep

Ingrediënten:
basmatirijst, cayennepeper, gemberwortel, groene peper, groentebouillon, kafferlimoenblaadjes, kokosmelk, kokosolie, lenteuien, limoen, mango, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Diner / hoofdgerecht uit Baru Belanda:

Gulai kambing - Gestoofd lams- of geitenvlees

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, geelwortel, gemberwortel, kaneelstokjes, kardemompeulen, kokosmelk, kruidnagels, laoswortel, limoen, olie, sambal oelek, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
lamsvlees / geitenvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Beef rendang

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, gebakken uitjes, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, knoflook, kokosmelk, kurkuma, limoen, runderriblappen, sambal badjak, santen, sereh en sjalot

Keuken:
Indonesisch
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Rendang van rund

Ingrediënten:
basmatirijst, chapati's, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, limoen, magere yoghurt, olijfolie, rode spaanse peper, runderborststuk en ui

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Thaise wortelsoep

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, citroengras, druivenpitolie, gember, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïsolie, suiker, wortel en zout

Keuken:
Thais
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Romige rendang met kokos

Ingrediënten:
braadlap, citroengras, donderbruine suiker, gemberwortel, jasmijnrijst, kaneelstokje, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, koriander, limoenrasp, palmsuiker, rawit, tamarindepasta en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
sous-vide / rundvlees
Haal meer recepten op...