Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbieslookbleekselderijbloemcitroencitroensapdroge witte wijneigroentebouillonkippenbouillonknoflooklauriermelkolieparmezaanse kaaspeperpeterseliesjalottijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Paglia e fieno met orgaanvlees

Ingrediënten:
bladpeterselie, bliktomaat, boter, groene tagliatelle, kippenorgaanvlees, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Lunch / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Sandwiches uit Harry's Bar

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, chilivlokken, dijonmosterd, eidooier, fontinakaas, olijfolie, rauwe ham, slagroom, worcestersaus en zuurdesembrood

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Rìsi e bìsi

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, carnarolirijst, doperwten, extra vierge-olijfolie, munt, pancetta, parmezaanse kaas, risottorijst, ui en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:

Empadinhas

Ingrediënten:
bechamelsaus, bladpeterselie, bloem, boter, ei, extra vergine olijfolie, groene olijven, palmhart en sjalot

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gekaramelliseerde wortels met gremolata

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, jonge wortel, knoflook, koolzaadolie, olijfolie, zeezout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:

Met noedels en kruiden gevulde kwartel

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, fijne eiernoedels, geklaarde boter, honing, knoflook, kwartels, lente-ui, lichte sojasaus en olijfolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met mosselsaus

Ingrediënten:
ansjovispasta, bladpeterselie, boter, bucatini, knoflook, mosselen, olijfolie, tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met oijven

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, bucatini, groene olijven, kappertjes, knoflook, olijfolie, tomaat uit blik en zwarte-olijvenpasta

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Spaghettini met drie smaken

Ingrediënten:
ansjovis, bladpeterselie, boter, eidooier, kappertjes, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas en spaghettini

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Fusilli met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, cantharel, fusilli, honingzwammen, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaten uit blik en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Tortelloni met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, porcini, ricotta, salie en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Zwarte-engeltjes-taglia

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroen, coquilles, extra vierge olijfolie, knoflook, rode spaanse peper, witte wijn, zeezout, zwarte pasta en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / voorgerecht uit Turquoise:

Kippensoep met vermicelli, ei en citoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, eidooier, groene chilipeper, kipfilet, kippenbouillon, olijfolie, pikant paprikapoeder, rode ui, vermicelli en witte peper

Keuken:
Turks
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Gehaktballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, olijfolie, ontbijtspek, oude kaas, panko, paprikapoeder, rundergehakt, scharrelei en zongedroogde tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Risotto met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, gedroogde porcini, grana padano, knolselderij, olijfolie, paddenstoelenbouillon, portobello's, risottorijst, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...