Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees
- Ingrediënten:
- boter, kalfsvlees, laurier, olie, peper, peterselie, tijm, ui, vet spek, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, maïzena, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Noma:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: